Panzi Pet

FitActive je vodilna skupina izdelkov, ki je med našimi strankami najbolj priljubljena. Linijo izdelkov vrhunske kakovosti, ki je na trg prišla leta 2013, sestavlja več kot 50 izdelkov, ki vključujejo hrano za pse in mačke, prehranska dopolnila in izdelke za nego živali, ki so veterinarsko pregledani. Širok nabor izdelkov zadovolji potrebe vsakega lastnika hišnega ljubljenčka, ki želi za svojo žival le najboljše glede na njeno starost, velikost, pasmo in življenjski slog. Izdelki FitActive so postali ena najbolj prodajanih blagovnih znamk hrane za male živali na Madžarskem, ki je med rejci visoko cenjena.

  • Veterinarsko preverjeni recepti za krepitev imunskega sistema, zaščito sklepov in boljšo rast.
  • Izbrane in visokokakovostne sestavine najboljših dobaviteljev: samo pravo meso in kosti.
  • Brez stranskih proizvodov ali ostankov iz klavnic.
  • Slasten okus in vonj.
  • Konkurenčne cene v primerjavi z drugimi blagovnimi znamkami vrhunske kakovosti.

 

Ponosni smo na svojo dediščino. Vse naše izdelke proizvaja strokovno osebje na Madžarskem, ki deli skupno strast za dobro počutje hišnih ljubljenčkov po vsem svetu. S tem zagotavljamo našim strankam hrano vrhunske kakovosti z visoko hranilno vrednostjo. Naše stranke imajo rade naše izdelke in naše blagovne znamke so se v zelo kratkem času pojavile tudi na tujih trgih. Izvažamo v več evropskih držav, na Bližnji vzhod in v Jugovzhodno Azijo. To pa še ni vse: s svojimi hranljivimi izdelki že vrsto let podpiramo različna zavetišča za živali in dogodke, ki spodbujajo posvojitev brezdomnih živali. Naše osebje redno obiskuje zavetišča, jim donira izdelke in pomaga osebju zavetišč pri njihovem delu.Panzi Pet kft


Sandor Pandzarisz in Judit Grosz sta ustanovila Panzipet leta 1996. Družba je sprva ponujala zgolj nekaj izdelkov, nato pa je v kratkem času hitro zrasla in se razvila, ter ponudila več kot 500 izdelkov za pse, mačke, ptice, glodavce, ribe in plazilce. Panzipet je hitro rastoča družba s sedežem v Budimpešti, ki izvaža svoje izdelke v več kot 22 držav in distribuira več mednarodno priznanih blagovnih znamk. Od trgovine s 60 kvadratnimi metri do skladišča s 3.000 kvadratnimi metri – Panzipet je izvrsten primer strasti in podjetništva.

Naš glavni cilj je oblikovati blagovno znamko, ki zagotavlja vrhunsko kakovost po primerni ceni.Panzi Pet kft

Pri družbi Panzipet želimo, da vaši hišni ljubljenčki jedo le izbrane sestavine, saj potrebujejo živali drugačno vrsto hrane od ljudi. Zato smo oblikovali obsežno linijo hrane za male živali, izdelane po veterinarsko pregledanih receptih, s katero živali dobijo ustrezna hranila glede na njihovo starost, velikost, pasmo in življenjski slog. V naši hrani ni ostankov iz klavnic, saj nam je mar za dobro počutje vašega ljubljenčka.

Ključno geslo, ki velja za skupino izdelkov GetWild, je »nazaj k naravi«. Pri sestavi receptov za hrano so sodelovali rejci in veterinarji. Z njihovo pomočjo in znanjem so naši izdelki dosegli popolnost.

Naš glavni cilj je, da je hrana za domače ljubljenčke kar najbolj okusna, tako da lahko živali v njej uživajo. Hrana vsebuje ribje meso in sadje za boljšo prebavo.

Verjamemo, da lahko živali z ustrezno prehrano v sebi prebudijo svojo divjo naravo.

GetWild – sledite svojim občutkom.PSD ETR