Julius K9 (CD4), popolna hrana za pse, raca in hruška, odrasli, 340 g

Akcija!
hrana za pse julius k9 raca in hruška

Julius K9 (CD4), popolna hrana za pse, raca in hruška, odrasli, 340 g

3.76 2.82

Ni na zalogi

Primerjaj
Šifra: JULIUSK9-CD4-AD340G Kategoriji: , Oznake: , , ,

Deli izdelek

Opis

Vse več psov, ki živijo v mestih, je nagnjenih k debelosti in s tem povezanimi boleznimi. Veliko psov živi v stanovanjih in imajo vse manj priložnosti za telesno aktivnost v primerjavi z njihovimi vrstniki, ki živijo na deželi. Zato potrebujejo prehrano z nizko vsebnostjo maščob in veliko zelišči, ki jim pomagajo preprečiti nastanek dednih in z debelostjo povezanih zdravstvenih težav.

Izdelek JULIUS-K9® City Dog je sestavljen iz račjega mesa in vitamini ter minerali hruške, ki nudita vašemu psu najboljša hranila za življenje v mestu. Zaradi sestave, ki ne vključuje žitaric, pes ne bo zaužil polnil kot so koruza, pšenica, riž in soja, saj ta pomenijo dodatne kalorije in onemogočajo uravnavanje teže psa.

Sestavine: meso in živalski stranski proizvodi (račje meso najmanj 4 %, perutnina najmanj 26 %), krompir, grah, rdeča, zelena in rumena leča, fižol ledvičar, bob, posušena lucerna in špinača, vlaknine, fruktooligosaharidi, korenje, pivski kvas, hruška, mohavska juka, rožmarin, glukozamin, janež, črni bezeg, meta, melisa, kopriva, cimet, pegasti badelj.

Analitske sestavine: surove beljakovine 25,00 %, maščobe 14,00 %, surove vlaknine 7,00 %, surov pepel 850 %. Vlažnost največ 10,00 %.

Dodatne informacije

Distributer za Slovenijo

PSD ETR d.o.o. Kvedrova cesta 5a, Ljubljana, info.etr(at)psd-group.eu

Država porekla

Madžarska

Država uvoza

Madžarska

Odgovorna oseba za navedbe na oznaki

K9-Sport Kft. H-2310 Szigetszentmiklós Ipar utca 10-12. Madzarska, info@julius-k9.hu

Proizvajalec

K9-Sport Kft. H-2310 Szigetszentmiklós Ipar utca 10-12. Madzarska, info@julius-k9.hu

Rok uporabe

Uporabno najmanj do datuma označenega na embalaži

Starost

Odrasli